Gemeente Zeist

Evaluatie onderzoek centrum Zeist

Sinds 2015 wordt met een nieuwe centrumvisie in de Gemeente Zeist toegewerkt naar een compact centrum met een gevarieerd winkelaanbod en een uitstraling die bij Zeist past, namelijk groen, gezond en gastvrij. Van de voorgestelde aanpassingen in het centrum is inmiddels een groot gedeelte gerealiseerd. De gemeente Zeist is benieuwd hoe het centrum op dit moment wordt beleefd door haar gebruikers en bewoners en heeft daarvoor Enneüs gevraagd een evaluatie onderzoek uit te voeren.

Onderzoekers die de politiek bestuurlijke context begrijpen en kritisch blijven. Eén aanspreekpunt en een team vol deskundigheid daar achter. Een onmogelijke planning en toch zeer flexibel. Een professioneel onderzoeksrapport in een taal die je begrijpt.

Kristel Versteeg – Concernmanager Gemeente Zeist

De resultaten van dit realisatie- en belevingsonderzoek kan de gemeente gebruiken voor de verdere ontwikkeling van het centrum. Tevens kan de gemeente Zeist op dit moment en in de toekomst leren van de betrokkenheid van diverse stakeholders in het (interactieve) proces richting herstructurering van het centrum.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over inwonersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten