ROOM

Ervaringsonderzoek voor ROOM

Werkvelden
Diensten

ROOM is een platform van DUWO, Idealis en Lefier en biedt woningen aan studenten in de Randstad, Wageningen en Groningen. Om beter zicht te krijgen in de verbetermogelijkheden is ROOM benieuwd naar hetgeen gebruikers zoeken in hun zoektocht naar een kamer en wat zij hierbij verwachten van een platform als ROOM. Hiertoe is Enneüs gevraagd om een ervaringsonderonderzoek voor ROOM op te zetten en uit te voeren onder gebruikers.

Inrichting van het ervaringsonderzoek voor ROOM

Om zicht te krijgen op de ervaringen van gebruikers van ROOM, heeft Enneüs in het voorjaar van 2023 een 0-meting opgezet en uitgevoerd onder huidige gebruikers van het platform. Zo gaven rond de 1.000 gebruikers hun mening over en verbeteringen voor het platform. De antwoorden van de gebruikers gaven een duidelijk inzicht in het beeld van ROOM, als ook in de ervaringen en de tevredenheid met ROOM. Daarnaast werden ook de stappen in het proces belicht en waar mogelijk optimalisaties gesignaleerd, zodat ROOM nu aan de slag kan met concrete verbeteringen.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over onze onderzoeksaanpak, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt met ons onderzoeksbureau bellen op 050 71 15 255 (locatie Groningen) of 030 – 20 74 268 (locatie Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten