Kenniscentrum Sport & Bewegen

Communicatieonderzoek voor Kenniscentrum Sport & Bewegen

Kenniscentrum Sport & Bewegen werkt samen met beleidsmakers, praktijkprofessionals en wetenschappers om kennis over sport en bewegen toepasbaar te maken. Vanuit het initiatief Topsport Topics wordt wetenschappelijke informatie zo snel mogelijk beschikbaar gemaakt voor de sportpraktijk, en worden nationale topsportprogramma’s voorzien van wetenschappelijk gefundeerde antwoorden. Hiertoe wordt een divers aanbod van contentvormen ingezet. Om het totaal aan contentvormen – en een aantal nieuwe kanalen in het bijzonder – te evalueren, heeft Kenniscentrum Sport & Bewegen aan onderzoeksbureau Enneüs gevraagd om de impact van deze middelen te onderzoeken.

Het communicatieonderzoek

Om de impact van verschillende contentvormen te achterhalen, is in dit communicatieonderzoek gekozen voor een kwalitatieve aanpak. Verschillende professionals uit de topsportwereld zijn gevraagd naar hun gebruik van en ervaringen met de communicatiemiddelen die Topsport Topics inzet. Zo is een helder beeld ontstaan van de meerwaarde en mogelijke verbeterpunten van deze middelen. Aan de hand van de bevindingen kan de organisatie richting geven aan de doorontwikkeling van haar communicatiestrategie om topsportprofessionals ook in de toekomst zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over communicatieonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55 (kantoor Groningen) of 030 – 20 74 268 (kantoor Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten