Gemeente Zeist

Centrumevaluatie

Sinds 2015 wordt met een nieuwe centrumvisie in de Gemeente Zeist toegewerkt naar een compact centrum met een gevarieerd winkelaanbod en een uitstraling die bij Zeist past, namelijk groen, gezond en gastvrij. Van de voorgestelde aanpassingen in het centrum is inmiddels een groot gedeelte gerealiseerd.

Onderzoekers die de politiek bestuurlijke context begrijpen en kritisch blijven. Eén aanspreekpunt en een team vol deskundigheid daar achter. Een onmogelijke planning en toch zeer flexibel. Een professioneel onderzoeksrapport in een taal die je begrijpt.

Kristel Versteeg – Concernmanager Gemeente Zeist

De gemeente Zeist is benieuwd hoe het centrum op dit moment wordt beleefd door haar gebruikers en bewoners en heeft daarvoor Enneüs gevraagd een eerste centrumevaluatie uit te voeren. De resultaten van dit realisatie- en belevingsonderzoek kan de gemeente gebruiken voor de verdere ontwikkeling van het centrum. Tevens kan de gemeente Zeist op dit moment en in de toekomst leren van de betrokkenheid van diverse stakeholders in het (interactieve) proces richting herstructurering van het centrum.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten