Gemeente Ermelo

Burger- en Ondernemerspeiling (waar staat je gemeente)

De gemeente Ermelo heeft ons gevraagd om de Burger- en Ondernemerspeiling (waar staat je gemeente) voor de gemeente uit te voeren. Op basis van een offerte uitvraag bij meerdere onderzoeksbureaus heeft de gemeente Ermelo ons gekozen vanwege onze heldere aanpak, inhoudelijk advies en de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Burger- en Ondernemerspeiling waar staat je gemeente

Net als bij andere gemeenten waarvoor wij de Burgerpeiling en Ondernemerspeiling uitvoeren, bieden wij de gemeente Ermelo alle ruimte om zoveel mogelijk uit te gaan van haar eigen informatiebehoefte en denken wij mee om de respons te maximaliseren.

Het onderzoek hebben wij in een overzichtelijk rapport gerapporteerd met de nodige conclusies en aanbevelingen. De gemeente is hier vervolgens mee aan de slag gegaan om diverse verbeteradviezen door te voeren.

Erkend onderzoekspartner van VNG Realisatie

Uw onderzoek is bij ons in goede handen. Wij zijn lid van de MOA en een erkend onderzoekspartner van VNG Realisatie en geselecteerd om Burger- en Ondernemerspeilingen voor gemeenten uit te voeren. Wij werken conform de richtlijnen die door VNG Realisatie zijn opgesteld. Daarnaast is ons kwaliteitsmanagement systeem ISO 27001 gecertificeerd. Dat betekent dat wij voldoen aan een algemene kwaliteitsstandaard (en kwaliteitsbewaking) ten behoeve van het uitvoeren van marktonderzoek.

De afgelopen jaren hebben wij diverse gemeenten geholpen met het uitvoeren van Burgerpeilingen en Ondernemerspeilingen. Dit naar grote tevredenheid van onze klanten. 

Ondernemerspeiling VNG is per 2022 komen te vervallen

De afgelopen jaren maakten veel gemeenten gebruik van de VNG Ondernemerspeiling om hun dienstverlening aan ondernemers te verbeteren. De opzet van dit onderzoek bleek niet goed aan te sluiten op de behoeften van veel gemeenten. VNG heeft daarom besloten om per 1 juli 2022 te stoppen met de Ondernemerspeiling. De vragenlijsten en dataformats zijn nog steeds te gebruiken, maar u heeft dus meer vrijheid om dit onderzoek naar eigen wens uit te voeren.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over de Burgerpeiling en Ondernemerspeiling, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten