SKSG

Behoefteonderzoek SKSG

SKSG (Stichting Kinderopvang Stad Groningen) is de grootste kinderopvangorganisatie uit het noorden. Rond de 7.000 kinderen en 1.000 pedagogische professionals (inclusief gastouders) zijn op dagelijkse basis aanwezig op meer dan 100 SKSG-locaties in Groningen en het Westerkwartier. Op deze locaties gaat SKSG voor een veilige, verantwoorde en veelvormige kindontwikkeling voor ieder kind van 0-13 jaar, waarbij het bieden van comfort aan ouders ook een belangrijke plaats inneemt.

Inrichting behoefteonderzoek

SKSG wil werken aan gelijke kansen en biedt graag ondersteuning aan kinderen in alle omgevingen: thuis, op de opvang, school, tijdens activiteiten en online. Zo is KYM geboren. SKSG beoogt met KYM een nieuw kennis- en expertisecentrum voor ouders en professionals van kinderen in de leeftijd 0-13 jaar op te zetten. Onderzoeksbureau Enneüs heeft daarom in het najaar van 2022 een online behoefteonderzoek bij ouders uitgevoerd. Daarbij is onderzocht welke wensen, behoeften en opvattingen ouders hebben ten aanzien van kindontwikkeling en welke ‘problemen’ zij ondervinden op het gebied van opvoeding en welke opvoedvragen er leven. De antwoorden gaven inzicht in de wensen, behoeften en opvattingen van ouders en bieden SKSG/KYM concrete handvatten om de juiste marketingstrategische én marketingtactische keuzes te maken.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over onze onderzoeksaanpak, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt met ons onderzoeksbureau bellen op 050 71 15 255 (locatie Groningen) of 030 – 20 74 268 (locatie Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten